چاپ خبر
طاهره یکشنبه, ۰۹ تیر ۱۳۹۸
تاثیر بازی بر رشد کودک
تاثیر بازی بر رشد کودک بسیار مورد بحث است، بازی کردن یک راه طبیعی و لذت بخش است برای اینکه کودکان فعال باشند، به خوبی زندگی کنند و خوشحال شوند.

تاثیر بازی بر رشد کودک

 
  • چگونه بازی به رشد کودکان کمک می کند

تاثیر بازی بر رشد کودک بسیار مورد بحث است، بازی کردن یک راه طبیعی و لذت بخش است برای اینکه کودکان فعال باشند، به خوبی زندگی کنند و خوشحال شوند. بازی آزادانه و بدون چارچوب به فرزندان و رشد سلامتی جوانان کمک می کند. برای داشتن سلامت جسمی و روحی و یادگیری مهارت های زندگی، آنها به فرصت های مختلف بازی بدون چارچوب از زمان تولد تا نوجوانی نیاز خواهند داشت.

  •  بازی آزادانه انتخاب شده

زمانی که یک کودک تصمیم می گیرد و بازی خود را تحت کنترل غرایز، تخیل و منافع خود می گیرد بازی آزادانه نام دارد. آنها بدون داشتن بزرگسالان هدایت میشوند. هیچ راهی درست یا غلطی برای بازی وجود ندارد. بازی آزادانه، سلامت، رفاه و رشد کودکان را بهبود می بخشد.

تاثیر بازی بر رشد کودک
  • چرا بازی مهم است

تاثیر بازی بر رشد کودک ، باعث بهبود سلامت شناختی، جسمی، اجتماعی و عاطفی کودکان و نوجوانان  می شود. از طریق بازی ، کودکان درباره جهان پیرامون و خودشان یاد می گیرند. آنها همچنین مهارت هایی را که برای تحصیل، کار و روابط اجتماعی و مانند آنها نیاز دارند یاد می گیرند مانند : اعتماد به نفس، انعطاف پذیری، اثر متقابل، مهارتهای اجتماعی، استقلال، کنجکاوی، مقابله با موقعیت های چالش برانگیز.

  • توسعه سلامت جسمانی از طریق بازی

بازی های فیزیکی مانند راه رفتن، پریدن و دوچرخه سواری به کودکان کمک می کند تا آمادگی جسمانی خوب، چابکی، استقامت، هماهنگی، تعادل پیدا کنند. تاثیر بازی بر رشد کودک از نظر سلامت جسمانی نیز تایید شده است .

  • توسعه مهارت های اجتماعی از طریق بازی :

بازی می تواند به کودکان کمک کند مهارت های اجتماعی خود را به وسیله گوش دادن، توجه و به اشتراک گذاری تجربه های بازی با دیگران تقویت کنند. این به یک کودک کمک می کند تا  احساسات خود را بررسی کند ، انضباط را یاد می گیرد ، یاد می گیرد چگونه خودش را توصیف کند، جنبه های احساسی زندگی را بسازد.

  • والدین شاد

از طریق بازی، والدین می توانند به طور کامل با فرزندان خود ارتباط برقرار کنند و از آن لذت ببرند والدین یا مراقبین می توانند فعالیت های بازی فرزندشان را پشتیبانی کنند و یا در بازی آنها شرکت کنند، اما نباید بازی را هدایت کنند که چه اتفاقی بیافتد . مهم است که والدین زمان خود را برای بازی به فرزندان خود بدهند. اگر یک بزرگسال نظرات خود را در مورد چگونگی، نحوه و زمان بازی به فرزند خود تحمیل کند، کودک از بازی خود لذت نمی برد و تجربیات مفیدی کسب نخواهد کرد.

تاثیر بازی بر رشد کودک
  • بازی و چالش

کودکان اغلب می خواهند چالش و عدم اطمینان در بازی خود ایجاد کنند. از طریق بازی های خطرناک و چالش برانگیز، کودکان خود را آزمایش می کنند و محدودیت های خود را پیدا می کنند. آنها یاد می گیرند چگونه با ریسک از طریق بازی برخورد کنند و بعد از آن بتوانند از این مهارت ها استفاده کنند.

در دبستان دخترانه طاهره سعی بر آن شده است تا با ایجاد فضایی شاد محیطی مناسب جهت یادگیری مهارت های فردی و اجتماعی همراه با بازی فراهم گردد.

انتهای پیام/.