پیش دبستان و دبستان دخترانه طاهره منطقه 2

دختران توانمندم
سلام
روزتان مبارک🌹
امروز بعد از تقریبا ۷ سال تحصیلی در مقطع ابتدایی، کار شما با دبستان تمام شد...
از امروز وارد مرحله جدیدی از زندگی می شوید و سقف آرزوهای تان بلند و بلند تر می شود و راهی طولانی برای خوشبختی و موفقیت در پیش دارید.
تقریبا گوشه ای از آرزوهای تان را که می توانستید به روی کاغذ بیاورید و برای من و دوستانتان بخوانید شنیدم و لذت بردم.
دامپزشک، پزشک اطفال، فضا نورد، یوتیوبر، گلخانه دار، طراح لباس، طراح داخلی ساختمان، موسیقی دان و ... انتخابهای زیبای شما بودند که امیدوارم در بهترین جایگاه هر کدام از اینها شما را ببینم.🙏
با هم قول دادیم با توکل به خدا و همّت خودتان دختران، زنان، همسران و مادرانِ مهربان، دلسوز، توانمند، مقتدر و مستقلی باشید.
🤍❤️🤍
دست هم را به یاری بگیرید، قدر دوستی هایتان را بدانید حتی اگر از هم دور شدید، گاهی احوالی از هم بپرسید و در آینده در کوچه و خیابان کلاهتان را به نشانه آشنایی از سر برگیرید و دستی برای هم تکان دهید که این رسم رفاقت است.
🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

از همه شما عزیزانم بخاطر خوب بودنتان سپاسگزارم، از خانواده های واقعا دوست داشتنی و محترمتان بخاطر تربیت شما عزیزانم بویژه سپاسگزارم، از همکاران عزیزم که در این ۷ سال پیش دبستان تا ششم دوشادوش شما حرکت کردند و دستتان را گرفتند تا پله های ترقی را بالا بروید سپاسگزارم .🙏🙏🙏

و در نهایت از خداوند متعال متشکرم که فرصت خدمت به شما را برای من فراهم کرد و امیدوارم که توانسته باشم ذره ای در زندگی تک تک شما تاثیر مثبت گذاشته باشم .
🌹🌹🌹🌹
خوب باشید
خوب بمانید
مراقب خوبیهایتان باشید .
💞💞💞💞
دوست دار شما
مهدیه رواسی کاشانی
مدیریت دبستان دخترانه طاهره

جشن الفبا

ما داريم براي جشن الفبا آماده ميشيم
خدايا شكرت ما ياد گرفتیم بخوانیم بنویسیم الانم داريم براي جشن آماده ميشيم

تجهیز کتابخانه

جشن تکلیف

درختکاری

جشن انقلاب به صورت آنلاین

برگزاری جشن پیروزی انقلاب در فضای اسکای روم با حضور دانش آموزان عزیز دبستان طاهره

طرح پایش سلامت

روز مادر

تهیه کارت تبریک روز مادر توسط دختران عزیز کلاس اولی
مامان زیبایم روزت مبارک

تماس تلفنی یکی از اولیا با  بازرسین حاضر در مدرسه و تشکر فراوان از کلیه کادر مهرورز

دبستان دخترانه طاهره 🌹🌹😍

جهت مشاهده تیزر دبستان فیلم زیر را play نمایید

سخن مدیر

پیش ثبت نام سال  1402-1401

جهت پیش ثبت نام سال تحصیلی جدید (1401-1402) در پایه های پیش دبستان تا ششم لطفا بر روی عکس بالا کلیک نموده ، فرم پیش ثبت نام را تکمیل نمایید و کد رهگیری را دریافت کنید .

سامانه یادگیری الکترونیکی دبستان طاهره

سامانه یادگیری الکترونیکی دبستان دخترانه طاهره

تبریک تولد

برنامه غذایی

food
 جهت رزرو وعده غذایی کلیک فرمایید

☎  تلفن پشتيباني و پيگيري سفارش

سایتهای مفید

همکاری با مراکز :

آدرس :

نشانی: بزرگراه شیخ فضل ا... نوری ، نرسیده به پل ستارخان ، خیابان سازمان آب ، روبروی شهربازی شاهین .
تلفن: 44204662 - 44222650
 فاکس : 44264679