پیش دبستان و دبستان دخترانه طاهره منطقه 2

مدیریت

درباره دبستان دخترانه طاهره

تاریخچه دبستان دخترانه طاهره

مدیر و موسس مجتمع آموزشی غیر دولتی طاهره سرکار خانم حبل الورید با سابقه بالغ بر 35 سال تجربه کار که حدود 28 سال آن مدیریت در دبیرستان های منطقه 6 و 2 بوده و با توجه به سوابق کاری ایشان دبیرستان توانسته رتبه 1 و درجه 1 را در طرح درجه بندی مدارس غیر انتفاعی احراز نماید .

خلاصه ای از سوابق موسس دبستان دخترانه طاهره به شرح زیر می باشد :
از سال 1353 تا 1361 به عنوان دبیر
از سال1361تا  1364 به عنوان مدیر دبیرستان کوثر و شبانه جهرمی منطقه 2 تهران
 از سال1364- 1365  به عنوان مدیر دبیرستان نور قائم  منطقه 2 تهران
از سال 1365 تا  1371به عنوان مدیر دبیرستان توحید منطقه 6 تهران
 از سال 1371 تا کنون به عنوان مدیر و موسس  دبیرستان غیر دولتی طاهره منطقه 2 تهران

دبستان دخترانه طاهره منطقه 2 تهران در سال 1391 توسط سرکار خانم حبل الورید، موسس دبیرستان دخترانه طاهره تاسیس گردید و از بهترین و موفقترین مدارس شناخته شده است .

دبستان دخترانه این مجتمع آموزشی به مدیریت سرکار خانم  مهدیه رواسی کاشانی , از جملهمدارس  موفق غیر دولتی منطقه 2 تهران بوده که در محدوده ستارخان تهران قرار دارد
این مدرسه که درلیست بهترین مدارس  غیر دولتی منطقه 2 تهران قرار دارد دارای امکانات علمی و آموزشی متنوعی برای دانش آموزان ابتدایی می باشد .

در این دبستان دخترانه تلاش بر این است که علاوه بر فعالیت های آموزشی، به فعالیت های پرورشی و آموزش های متنوع در زمینه مهارت های اجتماعی و کارآفرینی دانش آموزان پرداخته شود .

این واحد آموزشی  در سال تحصیلی 95-94 بعنوان یکی از 4 مدرسه غیردولتی مجری طرح تعالی مدیریت در سطح منطقه 2تهران انتخاب گردید و باعث افتخار و خرسندی است که در همین راستا موفق به کسب بالاترین درجه در این طرح که "مدرسه پویا" نامیده می شود، نائل گردیدیم.

دبستان دخترانه طاهره در سال تحصیلی 97-96 با شرکت در رویداد کارآفرینی کشوری دانش آموزی موفق به کسب مقام نخست گردید و درخششی دیگر آفرید .

مدیریت دبستان دخترانه طاهره در اردیبهشت ماه 97 به عنوان مدیر نمونه مدارس منطقه 2 معرفی گردید .

دانش آموزان طاهره در سال تحصیلی 98-97 با شرکت در مسابقات کمیکار دانش آموزی استان تهران موفق به کسب مقام دوم شدند .
در زمینه فعالیت های مربوط به انجمن اولیاء و مربیان و آموزش خانواده نیز موفق به کسب رتبه برتر وزارت آموزش و پرورش و اداره کل استان تهران شده است .

دپارتمان زبان این مرکز آموزشی با کادر متخصص و توانمند نیز اقدام به آموزش زبان انگلیسی با جدیدترین روشهای آموزشی می نماید.

دبستان طاهره آمادگی پاسخگویی مستمر به سوالات اولیاء گرامی تهران را با تماس با شماره  44222650 فراهم نموده است.
اولیاء گرامی به ویژه اهالی محترم منطقه 2 تهران می توانند با مراجعه به آدرس ستارخان، پشت برق آلستوم، خیابان سازمان آب، روبروی پارک شاهین، پلاک 21 از محیط و ساختمان مدرسه دخترانه طاهره دیدن نمایند.