پیش دبستان و دبستان دخترانه طاهره منطقه 2

مجله دبستان طاهره

جشنواره یلدایی
خبر خوب ... خبر خوب ...
یک هفته استراحت به مناسبت شب یلدا  ، جشنواره یلدایی از 29 آذر برگزار می شود .

حس خوب باسواد شدن

دخترای عزیزمان در دبستان طاهره یاد گرفتن که بنویسن . این حس خوب مبارک شما عزیزان و پدر ها و مادرهای مهربون و معلم های زحمت کش شما باشه

برگزاری مسابقه "سفره صبحانه سلامت"
دبستان دخترانه طاهره به مناسبت میلاد حضرت رسول (ص) و امام جعفر صادق (ع) ، اقدام به برگزاری مسابقه "سفره صبحانه سلامت" برای دانش آموزان نموده است .

روز دانش آموز
گل های طاهره روز دانش آموز مبارک

هفته تربیت بدنی
دانش آموزان خلاق دبستان طاهره به مناسبت هفته تربیت بدنی ، با تهیه فیلم از ورزش های فردی خود ، هفته تربیت بدنی را گرامی داشتند .

حیوانات اهلی و وحشی ، کلاس اول ابتدایی
دانش آموزان کلاس اول دبستان دخترانه طاهره درباره حیوانات اهلی و وحشی مربوط به درس علوم توضیحاتی ارائه دادند .

مدیریت استرس (فشار روانی) در والدین
دفتر مشاوره دبستان دخترانه طاهره به مناسبت هفته بهداشت روان ، ویژه نامه مدیریت استرس در والدین را منتشر کرده است .

منتخبین انجمن اولیا و مربیان
اسامی منتخبین انجمن اولیا و مربیان به ترتیب آرای ماخوذه

معاینات پزشکی جهت غربالگری کوید۱۹
انجام معاینات پزشکی و آزمایش خون جهت غربالگری کوید۱۹ (کرونا) از پرسنل مجتمع آموزشی طاهره