پیش دبستان و دبستان دخترانه طاهره منطقه 2
 

مقالات

۴ نکته برای بالا بردن رفتارهای خوب کودک
همه ما می خواهیم فرزندانمان رفتار خوبی داشته باشند. ما می خواهیم فرزندانی داشته باشیم که مهربان است، مشاوران دبستان طاهره در این مقاله سعی در توضیح چگونگی این رفتارها دارند.

راهکارهایی برای بالا بردن سطح کیفی کلاس
معلمان و مربیان مدارس نیاز دارند مهارت و راهکارهایی برای بالابردن سطح کیفی کلاس را بدانند تا بتوانند یادگیری دانش آموزان را مدیریت کنند. یادگیری این راهکارها نه تنها پیچیده و سخت نیست بلکه از اهم وظایف معلمان و آموزگاران به شمار می‌آید.

اعتماد به نفس دانش آموزان
نبود ِاعتماد به‌ نفس دانش آموزان  و خودباوری از جمله عواملی است که دانش‌آموزان را از تلاش باز می‌دارد و سبب افت تحصیلی آن‌ها می‌شود.معلمان باید به دانش‌آموزان خود کمک کنند تا خود را باور کنند و بتوانند خلاقیت‌های تحصیلی خود را بروز دهند. ترس از گرفتن نمرات بد در امتحانات،  یکی از پی‌آمد‌های نبودِ اعتماد به نفس دانش آموزان است که سبب افت تحصیلی دانش‌آموزان می‌شود.

حفاظت از کودکان در فضای مجازی - قسمت سوم
والدین باید عادت های اینترنتی ایمن را به دانش آموزان آموزش دهند و از استراتژی هایی استفاده کنند تا با کمک آنها از خطرات فضای مجازی ایمن باشند

حفاظت از کودکان در فضای مجازی - قسمت دوم
اگر فرزند شما زیر 10 سال سن داشته باشد، هوشمندانه است تا اینترنت را از دسترس او دور نگه دارید. شما می توانید از این فرصت برای یادگیری شیوه های دسترسی ایمن از اینترنت استفاده کنید.

حفاظت از کودکان در فضای مجازی -قسمت اول
کودکان امروز در یک جامعه مبتنی بر تکنولوژی متولد شده اند و یاد می گیرند چگونه به اینترنت در اوایل دوران زندگی شان دسترسی پیدا کنند. به عنوان پدر و مادر، مسئولیت ما این است که ...

تاثیر بازی بر رشد کودک
تاثیر بازی بر رشد کودک بسیار مورد بحث است، بازی کردن یک راه طبیعی و لذت بخش است برای اینکه کودکان فعال باشند، به خوبی زندگی کنند و خوشحال شوند.

یادگیری از طریق بازی
یادگیری از طریق بازی، واژه ای است که در آموزش و پرورش و روانشناسی مورد استفاده قرار می گیرد تا توضیح دهد چگونه یک کودک می تواند یاد بگیرد که جهان اطراف را درک کند.

نیاز به تغییر در سیستم آموزشی مدارس ایران... آری یا خیر؟؟ قسمت دوم
باید به معلمین و پرسنل فرصت دهیم تا کارهای کوچکی را خودشان طراحی ، آغاز و اجرا کنند و از دیکته کردن کلیه فعالیت ها به آنان بپرهیزیم تا بستر تغییر سیستم آموزشی مدارس ایران و رشد برای آنها فراهم گردد.

نیاز به تغییر در سیستم آموزشی مدارس ایران... آری یا خیر؟؟ قسمت اول
نیاز به تغییر در سیستم آموزشی مدارس ایران بر طبق نتایج حاصله  پژوهشگران بر تغییر رویه ها و روشهای آموزش و پرورش کشور عزیزمان در راستای جهانی شدن و کشف و پرورش خلاقیت ،نوآوری و روحیه پژوهش گری در دانش آموزان بود که الزمه این امر را ایجاد و بروز تغییر و تحولات اساسی در ساختار آموزش و پرورش که اتفاقا نقطه شروع آن در مقطع ابتدایی هست، می دانند